Matrix Rom English English

Matrix Rom casa software

 

Produsele noastre fac mai usoara afacerea dvs
Editura
    :: OUTSOURCING
Proiecte
:: OFERTA NOASTRA
:: EXPERIENTA
:: PRODUSE
:: Abonare newsletter
Nume Prenume / Firma:
Email:

Microsoft Certified Partner
:: Outsourcing
Outsourcing-ul in Romania este una din cele mai bune solutii pentru companiile straine in acest domeniu. Calitatea programarii in Romania - una din cele mai bune din lume, scoala de programatori din Romania, foarte bine cunoscuta in toata lumea, numarul mare de personal calificat in domeniul IT in Romania, raportat la numarul de locuitori si preturile mici pentru toate serviciile si produsele in comparatie cu alte tari vestice, recomanda Romania ca un mediu propice pentru outsourcing.

Industria software este in crestere in Romania, mai mult de 4500 de firme desfasurandu-si activitatea in domeniul IT. In toate aceste companii, lucreaza peste 25000 de angajati si acest numar de specialisti romani creste odata cu cresterea pietii din domeniul software.

Compania noastra reprezinta unul din cele mai reprezentative exemple pentru aceasta descriere a outsourcing-ului in Romania.

Echipa Matrix Rom este compusa din profesionisti IT cu studii la cele mai importante scoli de profil din Romania, cu experienta in dezvoltarea de produse informatice si cu dorinta de a realiza cea mai buna solutie si cel mai bun produs pentru clientii nostri.

Beneficiarii nostri pot fi siguri ca prin colaborarea cu Matrix Rom:
- fiecare proiect va beneficia de o atentie speciala, ca va fi pusa multa pasiune si inteligenta in slujba realizarii lui
- vor avea alocata o echipa de dezvoltare corespunzatoare dimensiunii proiectului si ca oricind necesitatile o vor impune, exista posibilitatea de a atrage imediat resurse umane suplimentare
- vor avea cel mai bun pret de pe piata de profil din Romania
- vor avea o transparenta maxima pe toata durata de realizare a proiectului, o relatie permanenta cu echipa de dezvoltare; cultura prooccidentala a echipei, buna cunoastere a limbii engleze, cit si cunostintele de limba franceza sunt atuuri in plus pentru o buna relatie intre beneficiar si echipa
- proiectul ce va fi dezvoltat va beneficia de un management performant, de o calitate deosebita, respectata riguros de fiecare membru al echipei si de solutii inovatoare;
- vor dispune de documentatia proiectului atit pe parcursul realizarii, cit si la finalizarea acestuia.

Experienta noastra in realizarea de proiecte in regim de outsourcing a fost acumulata in urma realizarii de proiecte software pentru mai multe companii.

Caracteristicile generale ale realizarii de outsourcing in Romania, calitatile si experienta echipei noastre, recomanda Matrix Rom ca cea mai buna solutie pentru a participa la proiectul dv. software.

Daca doriti sa vedeti o prezentare a activitatii noastre de software in format .pdf, click pe linkul de mai jos:

Prezentare software